AESON ULTRASONIC CUTTING SOLUTIONS

Onze oplossingen voor ultrasoon snijden van voedingsmiddelen

Bij Aeson vinden we oplossingen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen. Wij bieden met onze deskundigheid, advies en hulpmiddelen voor het ultrasoon snijden van voedingsmiddelen zoals koekjes, gebak, kauwgom, marsepein, gebak, kaas, boter, zoethout etc.

De ervaring in het maken van ultrasoon gereedschappen en het samenstellen van de juiste set onderdelen in combinatie met vele jaren toepassing van de techniek in de praktijk maakt Aeson een unieke partner in het oplossen van snijtoepassingen. In het toepassingslaboratorium van Aeson BV maar ook op uw verzoek op locatie kunnen wij deze techniek demonstreren.

AESON_corporate_icon_ULTRASOONSNIJDEN_diapositief_300px

Beschuit snijden; Links zonder en rechts met ultrasoon

Het ultrasoon snijden van (diepvries) gebak. Het resultaat geeft een mooie scherpe snede en minder kruimels.

Ultrasoon snijden van kauwgum voorkomt vervuiling van messen en versnelt het snijproces. Bovendien wordt de kwaliteit van de snede beter.

Snijden van cake op plaat; Ultrasoon verhoogt de snelheid en met een beter resultaat.

Boter snijden uit een extruder. Door het ultrasoon plakt de boter niet aan het mes, de messen blijven schoon en de gewichtstolerantie is daarmee minimaal.

Marsepein; Links gesneden met ultrasoon, rechts zonder ultrasoon. Niet alleen het snijresultaat is mooier, het product wordt nauwelijks vervormd, de vervuiling van het mes is minimaal en de snijsnelheid is verdubbeld.

Meer informatie

Voor meer informatie over ultrasoon snijden bekijkt u de informatiefolder of neemt u contact op.